TERMENI SI CONDITII

Utilizarea produselor si serviciilor oferite de programare.tech se aplica fiecarui utilizator in parte si presupun acceptarea in totalitate a acestora si acordul dumneavoastra vizavi de termenii si conditiile de mai jos. Accesul si utilizarea site-ului programare.tech sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia. INFORMATII DESPRE SITE Site-ul programare.tech este proprietatea persoanei fizice Marian Tatarau, denumita pe parcursul acestor Termeni si Conditii. Date de contact PROGRAMARE.TECH Email: [email protected] Website: https://programare.tech/ Persoana de contact Marian Tatarau Email: [email protected] Website: https://programare.tech/ programare.tech este un site dedicat programatorilor si nu numai. Acesta are rol de informare, suport si suport in dezvoltarea profesionala a utilizatorilor sai.

1. TERMENI GENERALI

programare.tech include: texte, imagini, baze de date, servicii, logo-uri, reclame si constituie “continutul” site-ului mentionat, isi rezerva dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage prezentii termeni, fara a anunta in prealabil.Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii lor pe programare.tech. Totodata, administratorii site-ului, pot aduce limitari anumitor IP-uri, fara notificari si fara vreo raspundere.

2. UTLIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Informatiile prezente pe programare.tech sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site. Puteti copia si tipari continutul site-ului programare.tech pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul programare.tech nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat. Utilizarea site-ului programare.tech presupune acceptarea acestor termeni şi condiţii de utilizare. Nu sunt permise: 1. modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vanzarea, distributia de materiale realizate prin reproducerea, afisarea sau modificarea continutului programare.tech fara obtinerea acordului prealabil al detinatorului. 2. indepartarea insemnului care marcheaza dreptul de autor al programare.tech asupra continutului acestuia 3. reproducerea continutului programare.tech si trimiterea acestuia catre alte website-uri sau servere sau alte mijloace de stocare a informatiei. 4. Preluarea, prelucrarea, reproducerea si folosirea informatiilor obtinute prin intermediul programare.tech, in scopuri comerciale. Este interzisa orice utilizare a continutului programare.tech in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email [email protected].

3. DREPTURI DE AUTOR

Continutul programare.tech este proprietatea persoanei fizice Marian Tatarau si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe apartinand programare.tech, fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept, se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul programare.tech nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis fara permisiunea anterioara scrisa a proprietarului Marian Tatarau.

4. INREGISTRARE, PAROLE, RESPONSABILITATEA UTILIZATORILOR

Accesul la programare.tech este liber. Accesul utilizatorilor la anumite secituni ale programare.tech este protejat de o parola. Nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Pentru optiunea „Login/Inregistrare”, utilizatorului i se va cere sa ofere datele sale de contact. Formularele de inregistrare vor contine informatii detaliate ale utlizatorului, cum ar fi numele complet, adresa email, data de nastere. Pentru a evita ca persoane neautorizate sa aiba acces la informatiile dumneavoastra personale, va recomandam sa nu dezvaluiti parola, sa bifati „Log off” ori de cate ori incheiati sesiunea pe site-ul programare.tech si sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat, la finalul navigarii dumneavoastra pe site. Este interzisa partajarea de catre utilizatori a datelor lor de acces (username si parola) in contul programare.tech. programare.tech nu permite accesul mai multor utilizatori (cu aceleasi date de acces) la continutul sau. In cazul in care apar astfel de situatii, programare.tech isi rezerva dreptul de a suspenda accesul utilizatorului respectiv

5. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI & PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Completarea formularului de inscriere este considerata consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice. Detinatorul site-ului si anume, Marian Tatarau, nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de inscriere. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, administrarea site-ului are obligatia de a administra in conditii de siguranta, si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizatori. De asemenea, va aducem la cunostinta faptul ca utilizatorul poate manifesta oricand dreptul de opozitie, caz in care vom elimina toate datele personale ale acestuia din baza noastra de date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizareaprogramare.tech si la protectia utilizarii, ne puteti contacta prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Scopurile in care PROGRAMARE.TECH poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le pot fi oferite se gasesc in documentul despre Politica de Confidentialitate

6. OPTIUNEA DE DEZABONARE

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca un newsletter de la programare.tech, prin intermediul link-ului doar in cazul in care sunte-ti logat .

7. LIMITAREA RASPUNDERII

Administrarea programare.tech nu este raspunzatoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor programare.tech; – acces neautorizat la datele utilizatorului; – declaratii/actiuni ale unei terte parti asupra serviciilor programare.tech; – achizitia de bunuri si servicii complementare rezultate din tranzactii sau mesaje primite si incepute prin/de pe programare.tech; – orice alte probleme legate de serviciile oferite de programare.tech. In conditiile in care considerati ca un anumit material aflat pe site, postat de catre terti sau utilizatori, incalca drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de [email protected]. programare.tech este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Administrarea site-ului nu este si nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale programare.tech sau ale continutului acestuia.

8. DREPT APLICABIL

Termenii si Conditiile prezente, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba folosita pentru Termeni si Conditii este limba romana. In caz de litigiu numai instantele romanesti vor fi considerate competente.Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii. Utilizatorul site-ului programare.tech confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea programare.tech de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

9. SUSPENDAREA ACCESULUI

programare.tech poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dumneavoastra la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

10.SCHIMBARI ALE SITE-ULUI

programare.tech isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, programare.tech isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut. Anumite parti ale continutului publicat pe programare.tech pot sa fie furnizate de terte persoane cu care programare.tech are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului programare.tech pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. programare.tech nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, programare.tech nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

11. APROBAREA.COMENTARIILOR

programare.tech isi rezerva dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare, care sunt in afara subiectului avut in vedere de site, sau pe care le considera, in mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comunicari sau informatii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de programare.tech este supusa prezentelor Termeni si Conditii si informatiile pot sa nu apara pe platforma programare.tech, daca acestea nu sunt aprobate. De asemenea, utilizatorul trebuie sa inteleaga ca nu poate publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii programare.tech a niciunui fel de mesaj comercial nesolicitat, mesaje cu informatii confidentiale, mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea programare.tech, mesaje de tip "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane ca si orice mesaje care contin texte ilegale, imorale, injurioase, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de proprietate intelectuala sau alte drepturi pe care le poate avea un tert.

12. MODIFICAREA PREZENTEI SECTIUNI DE TERMENI SI CONDITII

programare.tech isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificind versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, programare.tech va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dumneavoastra de utilizator al programare.tech si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.