Technical Days .NET provoaca la discutii specialistii din acest domeniu din Iasi

Post Title

People Centric va invita oficial la un tip de intalnire si debate tehnic deja cunoscut: “IT knowledge sharing” intre inginerii

software pasionati de tehnologiile web.

Un schimb real de experienta si bune practici, la un nivel avansat de discutii, va avea loc in data de 2 Iulie 2013, aducand in atentia voastra 3 specialisti cu experienta in domeniu de 4-7 ani. Subiectele expuse in cadrul acestei prezentari va vor invita totodata la discutii interactive.

 

Iata cum arata agenda evenimetului:

 

Vali M:

< script > alert(‘xss’) < / script >

 

        Stim de JavaScript … dar ce stim de XSS? Ce este el? Cum il depistam? Dar mai ales cum ne ferim de el? Sa vedem ce unelte avem in depistarea lui dar mai ales ce avem la dispozitie de a oferi clientilor nostri o solutie securizata fara phishing sau hacking.
           < script > alert (‘XSS’) < / script >

 

             Irinel M:

             Behaviour Driven Development

          Vom discuta despre avantajele BDD in cadrul proiectelor Agile, cu exemple practice. Accentul il vom pune pe aspectele legate de securitate.

 

              Bogdan L:

              Refactoring legacy code

 

           Scopul acestei prezentari este de a demonstra cum putem sa ne facem viata mai usoara in cadrul unui proiect de mentananta aplicand cateva tehnici de refactoring simple si sigure. Vom vorbi despre ce inseamna refactoring, cand este nevoie de el, care sunt avantajele si cateva exemple de succes. Apoi vom prezenta 10 reguli usor de tinut minte, iar la final le folosim pe o aplicatie reala. In mai putin de o ora vom reusi sa obtinem un cod mult mai usor de inteles si de modificat.

Toti invitatii vor fi intampinati in intervalul orar 18:00 – 18:30, inainte de inceperea prezentarii. Durata evenimentului este de aproximativ 2 h – 2h½ . In timpul discutiilor libere, se va insista pe dezvoltarea acelor teme care vor fi de interes pentru participantii prezenti la eveniment.

          In limita celor 25 de locuri disponibile, asteptam inscrierile pana la data de 1 iulie 2013.
Pentru a putea intelege la un nivel aprofundat aceste tematici, recomandam ca participantii sa aiba o experienta in domeniu de minim 3 ani.

          Confirmarea interesului pentru participare poate fi facuta pe adresa [email protected].

 

Sursa : http://blog.people-centric.ro/news/technical-days-net-provoaca-la-discutii-toti-specialistii-din-acest-domeniu-din-iasi/

Autor articol

Ştiinţa fără religie este şchioapă, religia fără ştiinţă este oarbă (Albert Einstein)

Articolul anterior

Articolul urmator


Acest articol nu este comentat, fii primul care o face

Trebuie sa fii logat sa poti lasa un comentariu Autentificare Inregistrare Logare cu Facebook
top